„Mami, eu de ce nu mai răcesc? Aş vrea să mai stau şi eu acasă cum stau colegii mei”. Este întrebarea pe care mi-a pus-o fetiţa mea zilele trecute şi care m-a făcut să-mi reamintesc cât de multe datorăm noi homeopatiei.
Astăzi se împlineşte un an, un an de când fetiţa mea a primit acele 3 granule homeopatice, granule care aveau să ne schimbe viaţa şi să ne scoată dintr-un coşmar. Cine ar fi crezut ca acele 3 biluţe au atâta putere? Sigur, eu nu. Aveam acea percepţie despre homeopatie că ar putea fi folosită ca şi tratament adjuvant, că poate îmbunătăţi, dar nu poate vindeca. Mă întreb şi acum de ce mi-a trebuit atâta timp ca să apelez la homeopatie ? A fost atât de simplu, încât nu pot să înţeleg de ce m-am chinuit şi eu şi copilul meu, trei ani de zile. Dar mă consolez la gândul că aşa a fost să fie, că poate dacă nu eram atât de disperată, nu aş fi avut puterea să merg până la capăt cu homeopatia.
Povestea mea…
Dar să revin la ce vreau de fapt să vă povestesc. La un an şi 4 luni, fetiţei i s-a declanşat alergia la polen, care se manifesta cu crize de astm; ulterior, deşi lua tratament alopat de întretinere, astmul s-a agravat, asfel încât la crizele virale, polen, efort, s-au adăugat şi altele. Au fost nişte ani grei pentru mine ca mamă, ani care probabil au lăsat cicatrici adânci în sufletul meu. A fost greu să vad cum copilul meu nu poate alerga pe gazon sau în parc fără un puf, că nu poate merge la locul de joaca fără puf, că nu poate face multe alte lucruri fără acel puf, puf pe care l-am urât dar şi iubit în acelaşi timp. Când am epuizat toate terapiile convenţionale de vindecare şi am ajuns la capătul puterilor, mi-am întors faţa către homeopatie.
Am schimbat într-un an de zile trei homeopaţi pluralişti (care prescriu mai multe remedii la o singură consultaţie), dar nu am obţinut nici o îmbunătăţire, aşa că într-un final, în urma unei recomandări, am ajuns la o altă doamnă doctor homeopat. Abordarea ei a fost un pic diferită faţă de cum eram obişnuită până atunci şi am înţeles că ea practică un tip de homeopatie diferită de ceea ce întâlnisem noi. Este vorba de homeopatia clasică, în care se prescrie un singur remediu odată şi care este capabil să producă vindecări chiar şi în boli cronice.
Îmi aduc foarte bine aminte cum acum un an de zile, pe 9 noiembrie, am ajuns la doamna doctor în cabinet externaţi fiind din spital, după o severă criză de astm cu insuficienţă respiratorie, saturatie oxigen=86, o criză mai gravă decât de obicei, dar care avea să fie şi ultima. Ultima după cel puţin 20 de crize de bronhospasm făcute până atunci, crize care se manifestau indiferent de medicaţia alopată primită în stări acute, crize care nu au ţinut cont nici de tratamentul cronic de lungă durata cu Flixotide şi Singulair, medicamente alopate care se folosesc ca tratament zilnic de întreţinere în astm.
Doamna doctor homeopat ne-a pus o mie şi una de întrebări, printre care şi dacă face febră în viroze. Răspunsul meu a fost negativ. Mi-a explicat că acesta nu este un lucru bun, deoarece sistemul ei imunitar nu intră în alertă la apariţia intruşilor. Iniţial, m-a surprins răspunsul, deoarece vedeam febra ca pe o sperietoare, ceva de care trebuie să fugi; se pare că nu era aşa, dar asta am înţeles-o abia mai târziu. Am terminat consultaţia şi am întrebat-o ce ar trebui să urmăresc în continuare şi cum se poate şti dacă remediul ales e cel potrivit, iar răspunsul a fost la fel de surprinzător: ”Dacă va începe să facă febră la urmatoarea viroză, e suficient ca să ne dăm seama de asta!”
…şi miracolul vindecării
Următoarea viroză nu s-a lăsat prea mult asteptată, aşa că la o saptămână dupa ce fetiţa mea a primit remediul, a început şi tusea. I-am dat o parte diluată din remediu, conform instrucţiunilor pe care mi le-a dat doamna doctor iar tusea s-a liniştit pentru 4-5 ore. Şi surprinzator, a apărut FEBRĂ…FEBRĂ MARE. Va imaginaţi cât de şocată am fost! Fetiţa mea, care nu făcuse până atunci febră, acum ardea ca o torţă, avea 39,5 grade. Febră mare şi tuse, tuse epuizantă. M-am dus la clinică să îi fac un consult, deşi eu nu auzeam nimic la spate, dar am zis că e mai bine să o vadă cineva. Şi când cei de acolo mi-au confirmat că nu are bronhospasm, credeam că visez. Tuse fără bronhospasm, tuse de copil sănătos? Vedeam în ceaţă şi cred că tot drumul i-am repetat soţului: ”Fără bronhospasm, hm… e prima dată când plec de la medic şi îmi spune că nu are bronhospasm, hm…, mi-e frică să sper, mi-e frică să-mi fac iluzii…” şi repetam acest lucru ca o moară stricată.
Oricum am încercat să nu-mi fac iluzii, am zis că poate e o pură întâmplare şi că cel mai bine e să aştept şi urmatoarea viroză. În urmatoarele două luni au urmat 4 viroze care se succedau la două săptămâni şi la care, absolut de fiecare dată, făcea febră 39,5 – 40 grade, dar fără bronhospasm şi fără insuficienţă respiratorie. Atunci am ştiut că fetiţa mea se va vindeca şi m-am umplut de speranţă ştiind că nu sunt doar iluzii, iar timpul a demonstrat că aveam dreptate. Febra o lăsam în pace, nu interveneam cu nimic şi scădea de la sine. De multe ori am fost tentată să-i dau antitermice, dar ştiam că astfel aş fi încetinit procesul de vindecare şi nu îmi doream acest lucru. Cu fiecare viroză care a urmat, totul a devenit mai simplu, astfel încât după două luni deja nu mai tuşea deloc în viroze, avea doar mucozităţi şi tuse expectorantă dimineaţa la trezire.
Să vă mai spun ce uimită a fost pediatra ei când a auzit că a trecut iarna şi primavara fără să mai ajungem la spital, ce uimită a fost când a auzit că s-au remis toate simptomele de astm (polen/efort/alergii). Nu înţelegea deloc cum a rezistat fără tratament cronic alopat, având în vedere că doar cu cinci luni în urmă mă certa că am dat-o la gradiniţă, pentru că un copil cu un astm atât de sever nu are ce căuta acolo. Nu înţelegea nici cum a intrat în parc fără puf. Nu m-a crezut cand i-am spus aceste lucruri şi drept urmare, cu prima ocazie când a reuşit să discute direct cu soţul meu, l-a luat la întrebări. A fost şocată să audă acelaşi lucru pe tonalitatea unui bărbat care nu se pricepe în ale medicinei şi care a spus simplu: ”Dacă nu a mai avut probleme de ce să-i dăm tratament?”
Ceea ce mi se pare însă cel mai important e faptul că homeopatia nu a tratat doar astmul, ci a restabilit echilibrul întregului organism, rezolvând în acelaşi timp şi problemele de reflux gastric şi cele legate de imunitate (afte în gură şi răspunsul la factori virali), deci o îmbunătăţire a stării generale de sănătate a organismului. Homeopatia fiind o medicină medicină holistică vindecă bolnavul şi nu boala!
Am acceptat să scriu aceste rânduri tocmai pentru a mulţumi în felul acesta homeopatiei clasice, căreia îi sunt recunoscătoare pentru sănătatea readusă fetiţei mele! Şi nu în ultimul rând din dorinţa de a mediatiza acest tip medicină alternativă, la gândul că dacă eu citeam ceva asemănător acum patru ani, nu pierdeam atât timp preţios.
Aş vrea să vă mai spun doar că aceasta este o experienţă pur personală, că nu toţi copiii se manifestă aşa când iau remediul „simillium” şi că nu toţi se pot însănătoşi în două luni. La unii poate dura mai mult, la alţii mai puţin, rezultatul terapeutic depinde în mare măsură de capacitatea proprie a sistemului imunitar, de modul în care acesta răspunde la impulsul energetic dat de remediu. Şi nu în ultimul rand, de experienţa şi intuiţia homeopatului în ce priveşte alegerea remediului corect. Ideea de bază este însă aceea că homeopatia clasică funcţionează, că nu sunt doar nişte biluţe cu lactoză cum pretind scepticii că ar fi. Iar mamele ar trebui să aibă încredere în ea şi să consulte medicii homeopaţi clasici pentru a-şi trata copiii deoarece homeopatia este lipsită de reacţii adverse.
Eu nu pot decât să îmi asum responsabilitatea acestei expuneri, cu convingerea că oricând pot demonstra cu acte medicale coşmarul prin care am trecut şi vindecarea ulterioară.
Autoarea articolului este Laura Olaru, o mămică din Bucureşti, care a dorit să ne împărtăşească o parte din experienţa ei în tratarea astmului bronşic al fetiţei sale cu ajutorul homeopatiei.
Dacă ti-a plăcut ce ai citit şi crezi că poate fi de folos şi prietenilor tăi dă un like&share ca să afle şi ei.
Loredana Chircu a zis
Mamica Laura ne poate impartasi si numele d-nei doctor? Va pot lasa adresa de mail pentru mai multe detalii.
Cu multumiri, Loredana.
Laura a zis
Da, chiar ! Si eu as dori numele medicului… 🙂
Gloria a zis
Buna, Laura! Acum am citit povestea ta si te rog sa-mi spui si mie numele si nr.de telefon al homeopatei care ti-a tratat copilul.fetita mea, de 14 ani are o situatie oarecum similara, dar mult mai grea.face o febra recurenta, are dureri mari de cap, dureri osoase si anul ac.in ianuarie a facut un astm sever , cu insuficienta respiratorie.de 4 ani ne chinuim cu diverse simptome- toate severe si urate.am ajuns la 8-10 pufuri de ventolin pe zi, pe langa symbicort, pulmicort , miofilin si altele.te rog , ajuta-ma!a lipsit f.mult de la scoala in fiecare an, iar acum are capacitatea.e un copil extraordinar, s-a chinuit emorm, asa bolnava sa ajunga colegii ei fin urma si sa se poata prezenta la examen.numai ea stie prin cate a trecut si eu, care vazand-o tot timpul cat e de chinuita, sunt daramata.astept raspuns si multumesc mult
Laura a zis
Buna Gloria, Imi pare tare rau de situatia ta. Nu am primit notificare pentru mesajul tau. Daca mai esti interesata da un semn, te ajut cu drag.
Of, 10 pufuri pe zi ? Mi se face rau.
Antonia a zis
Eu am o mare incredere in homeopatie, pe mine si pe multi cunoscuti homeopatie ne-a ajutat in foarte multe cazuri. Si eu as fi curioasa sa aflu despre ce doctorita e vorba…
Claudia a zis
Intr-adevar conteaza medicul la care mergi dar nu numele lui in acest caz e important.
Important este sa gasiti cat mai aproape de voi un medic homeopat care practica metoda clasica de tratament.
In articol este specificat faptul ca Laura a schimbat mai multi medici homeopati pluralisti pana cand a avut norocul sa cunoasca unul clasic. 🙂
Metoda clasica de tratament a ajutat-o pe fetita ei sa isi revina deoarece asa cum e scris si mai sus a tratat organismul holistic, in ansamblul lui, intarind astfel forta vitala a acestuia.
Antonia a zis
Eu merg la un homepat care practica un alt tip de schema si remediile lui mi s-au potrivit cel mai bine. Varianta clasica la mine nu a functionat. Deci cred ca fiecare trebuie sa gaseasca homeopatul si schema de tratament care i se potrivesc.
biggred a zis
Eu nu inteleg reticenta de a a da numele unui doctor homeopat. Vreau sa ma duc si eu l aunul dar nu stiu de unde sa il iau. De unde frica asta, serios…
Claudia a zis
Biggred, multumim pentru comentariu.Asta inseamna ca ai citit articolul si ti-a placut:)
Din pacate nu putem da numele doctorului respectiv pentru ca acesta nu este de acord.
Laura a scris povestea ei pentru ca si ceilalti sa inteleaga ca homeopatia este o metoda alternativa de tratament pe care ar trebui sa o luam in considerare.
astrobiografie a zis
Cum sa facem noi cei care suntem la inceput de drum si vrem sa ne gasim un medic homeopat? Sa il intrebam daca e un medic pluralist sau clasic si abea apoi sa acceptam programarea? Nu ar trebui sa se specifice pe usa cabinetului sau, metoda homeopatica prin care trateaza?
Claudia a zis
Homeopatia este una singura chiar daca exista mai multe curente, mai multe metode terapeutice de tratament (nu doar pluralisti si unicisti). Important este sa gasim medicul cu care noi „rezonam” cel mai bine indiferent de metoda acestuia de tratament.
In cazul Laurei benefica a fost metoda clasica care este cea mai aproape de cea a lui Hahnemann.
Laura a zis
Foarte bine zis Claudia, as adauga: increderea si colaborarea stransa cu medicul. Urmarirea cu atentie a evolutiei simptomelor, seriozitate si perseverenta. Multi abandoneaza lupta dupa 2-3 incercari esuate si e pacat. Homeopatia e o munca in echipa, medicul nu poate avea rezultate daca pacientul nu se implica.
Poate nu ar fi rau, putin studiu individual pentru a intelege mai bine cum lucreaza homeopatia.
Horia a zis
Oare cum de niciunul din ceilalti 3 homepati nu s-au apropiat cu nicunul din remediile lor de cel prescris de ultimul doctor? Nicio imbunatatire dupa un an de tratament homeopat !… In ambele cazuri de homeopati (pluralisti si unicisti) ar trebui sa se faca profilul individului, il fac oare in moduri diferite? omit anumite lucruri??…
Laura a zis
Horia, in homeopatie se lucreaza cu sute de remedii, dificultatea cea mai mare e alegerea remediului corect/unic. Odata gasit, homeopatia e capabila de miracole mai ales la copii, unde organismul inca nu e afectat de boli cronice cu modificari tisulare. Diferenta intre homeopatia pluralista si clasica e urmatoarea: In homeopatia pluralista se prescriu mai multe remedii odata, in speranta ca printre ele va fi si acel remediu unic (similitud-specific persoanei). Atunci cand prescrii 3-4 remedii simultan, probabilitatea de a il include si pe cel „adevarat” e mai mare. In schimb nu vei stii niciodata care din ele a lucrat si dilutia nu va putea fi crescuta in lipsa acestei informatii. La homeopatia clasica, un singur remediu administrat odata si urmarita evolutia. Daca se dovedeste a fi remediu corect, ulterior se creste dilutia. In cele mai multe cazuri vindecarea are loc cand se ajunge la dilutii inalte. De exemplu, la fetita mea pe 200CH au aparut imbunatatiri substantiale iar dupa ce a primit 1M s-a vindecat complet.
Cristina a zis
Puteti sa ne ajutați cu numele dnei doctor? Copilul meu este bolnavior de mai bine de 2 luni di niciun medic nu stie ce are. Suntem disperati.Multumim di sănătate multa.
cristina a zis
va rog dați mi si mie un nr. al medicului sunt disperata . băiețelul meu e tare bolnav.
Claudia a zis
Cristina, imi pare rau de necazul tau dar nu am un numar de telefon. Esti din Bucuresti?
Sanatate celui mic!
Claudia a zis
Uite, Cristina, intre timp am gasit pe un alt site informatia ceruta de tine, insa ar trebui sa locuiesti in Bucuresti sau prin apropiere.
„Dr. Diana Dragomir. Adresa cabinetului sau: bd. Corneliu Coposu, nr. 7, bl. 104, sc. 1, et. 4, ap. 14, interfon 14, Bucureşti. Vă rog să sunaţi de luni până vineri între orele 14 şi 15. Mobil: 0722 659 278”
Sper sa te ajute!
Sanatate multa!
cristina a zis
din județul Brăila. dar pot ajunge in bucurești. as face orice a-l vad mai bn.. makar o adresa ceva
cristina a zis
ms. sănătate multa din partea noastră!
Claudia a zis
Multumim. Aveti grija de voi si va tin pumnnii sa reusiti sa ajungeti la doamna doctor si sa gaseasca remediul potrivit pentru cel mic.
Daca reusesti sa il tratezi homeopat poate revii cu impresii de dupa tratament.
Sanatate!
cristina a zis
ne-am programat deja. cu o întrebare va mai deranjez. e unicist? ms anticipat!
Claudia a zis
Da, e unicist si cu rezultate bune. E medicul despre care se povesteste in articol. Succes! 🙂
Elena Georgescu a zis
Buna. Am un baiat de 3 ani si2 luni. TRecem prin acelasi cosmar dar cu agravari majore-pneumonii. As vrea si eu un nume dr. Tel. Ceva ce ne-ar putea ajuta. Poate imi poti spune ce remediu a functionat la voi.
Alina a zis
Imi Poti da numele homeopatului te rog baietelul meu de 4 luni sufera de dermatita atopica si rinita alérgica nu mai stim ce creme sa incercam
valeria a zis
Subscriu si eu in dreptul homeopatiei, este o terapie care in primul rand nu intoxica corpul uman si in al doilea rand[asta depinde de cat de bun este medicul] are rezultate rapide si de lunga durata.Am intalnit si eu un medic f. bun care imi vindeca fetita cu un remediu maxim doua[dat la o saptamana], de pneumonie.Nici mie nu-mi venea sa cred acest lucru, era ireal comparativ cu 5-6 medicamente alopate care le lua cand era racita si ii trecea greu, sau nu -i trecea bine ca era din nou asaltata.Medicul intre timp a plecat in America si nu am mai gasit unul la fel de bun, insa fetita a crescut si nu mai avem asa probleme ca la varsta de 2ani.
Liana Nicolae a zis
Am o propunere constructiva cred. Daca intalniti medici homeopati unicisti, care v-au tratat foarte bine, sa ii amintiti aici, poate avem sansa sa rezonam cu ei si sa ne facem astfel munca de cautare a unui medic bun homeopat, mai usoara.
Claudia a zis
Multumesc pentru sugestie,Lia.
O sa incerc sa fac o alta postare despre consultatia homeopatica in care o sa incerc sa includ si o lista cu medicii unicisti din orasele tarii.
Atat cat o sa pot afla eu:)
aura mutu a zis
foarte interesant articolul si noi credem in homeopatie dar cateodata recunosc ca nu prea am rabdare cu ele,desi le administrez in continure,si la mine au avut succes si la fetite dar asa cum s-a spus mai sus conteaza sa il nimeresti pe cel care ti se potriveste si asta e foarte greu
Elis a zis
Recomand tuturor homeopatia care este atat de la indemana, si cu atat de bune rezultate.
Daca remediul este cel corect (si aici, spun eu, ca depinde in cea mai mare masura de pacient care trebuie sa-si descrie simptomele cu cea mai mare precizie) si este administrat corect, efectele se vor observa imediat si vor fi pe termen lung.
monica a zis
39 febra si nici un antitermic? cate zile dura febra?am multe asemanari in ceea ce priveste simtomele din articolul dumneavoastra.as aprecia mult daca mi-ati raspunde.
Claudia a zis
Monica, un raspuns nu cred ca ar fi relevant decat in cazul in care sunteti si voi sub tratament homeopat.
elly a zis
as dori sa stiu numele unui medic din timisoara copilul meu are 7 ani si este cu astm bronsic si nu mai stiu ce sa fac multumesc
Claudia a zis
🙁 Din pacate nu am cum sa te ajut cu aceasta informatie, Elly. Nici in zona in care stau eu se pare ca nu sunt homeopati unicisti 🙁 La Bucuresti sunt multi…
Incearca la un homeopat din zona chiar daca nu e unicist, poate te ajuta totusi.
Sanatate celui mic 🙁
cristina a zis
vreau si eu nr. homeopatului pt copilul meu. am mare nevoie. Mulțumesc
Gloria a zis
Buna, Laura! Acum am citit povestea ta si te rog sa-mi spui si mie numele si nr.de telefon al homeopatei care ti-a tratat copilul.fetita mea, de 14 ani are o situatie oarecum similara, dar mult mai grea.face o febra recurenta, are dureri mari de cap, dureri osoase si anul ac.in ianuarie a facut un astm sever , cu insuficienta respiratorie.de 4 ani ne chinuim cu diverse simptome- toate severe si urate.am ajuns la 8-10 pufuri de ventolin pe zi, pe langa symbicort, pulmicort , miofilin si altele.te rog , ajuta-ma!a lipsit f.mult de la scoala in fiecare an, iar acum are capacitatea.e un copil extraordinar, s-a chinuit emorm, asa bolnava sa ajunga colegii ei fin urma si sa se poata prezenta la examen.numai ea stie prin cate a trecut si eu, care vazand-o tot timpul cat e de chinuita, sunt daramata.astept raspuns si multumesc mult
Claudia a zis
Buna, Gloria!
Daca ai observat acest articol este un „guest-post” adica un articol scris de un invitat al meu.
O sa incerc sa iau legatura cu Laura ca in felul acesta sa puteti discuta direct.
Sanatate multa si o zi frumoasa!
ionut a zis
Buna tuturor,
Am o fetita de 3 ani, diagnosticata cu sindromul Marshall, sau PFAPA, FACE FEBRA LUNAR ASOCITA cu faringita , laringita. Daca ma puteti ajuta cu un nume de dr. bun homeopat, care a mai avut astfel de cazuri. Va multumesc
Daniel a zis
Bună, și băiețelul meu de 2.2 ani are pfapa dacă ai găsit un remediu te rog scrie mi la adresa nelutzunelutzu@yahoo.com.Mulțumesc mult
ionut a zis
m-ar interesa o recomandare pentru un dr hemeopat , care trateaza febra recurenta
krys2015 a zis
Bună ziua,
Va rog dacă se poate sa îmi comunicați pe mail numele doamnei doctor. Am un caz similar și doresc de urgenta sa ajung la doamna doctor care v-a tratat fetița.
Mulțumesc anticipat
sorina a zis
Sincera sa fiu eu nu prea cred in homeopatie. Da , in remedii naturale, babesti cum doriti sa le spuneti. Cred in produse cum ar fi ceapa, ridichea cu miere, siropul Prospan pe baza de iedera care mi-a fost recomandat de medicul de familie si caruia ii sunt recunoscatoare. Dar ma bucur ca sunt unele mamici care au reusit sa isi trateze bebeii homeopat.Toate bune!
Claudia a zis
Sorina, te inteleg. Multi nu cred.
Eu cred pentru ca am facut tratament si am simtit efectele acestuia.
Atat eu cat si copilului meu.
Daca la mine ar mai fi fost vorba de un efect placebo, in cazul copilului clar ca nu a avut cum sa fie.
Elena Georgescu a zis
Buna Sorina,
Imi cer scuze nu ma pot abtine:
Homeopatele contin plante majoritatea si nu numai (altele sunt obtinute din organe d animale, cum e bine stiutul oscilococcinum-ficat de rata- ale carui rezultate au fost dovedite de prin anii ’60). Asa ca daca crezi in tratamente babesti crezi si in homeopatie! Natura face minuni! Homeopatia functioneaza chiar daca nu crezi in ea! Poti doar sa incerci ;).
Laura a zis
Naturopatia nu are forta sa vindece un astm ca cel al fetitei mele, homeopatia da, Sunt principii diferite chiar daca materia prima porneste de la aceeasi sursa.
diana a zis
buna, eu am 2 fetite gemene de 6 ani care au aceeasi problema de sanatate. poti te rog sa imi trimiti nr de tel al doc care v-a tratat pe voi? adresa mea de email este filimon_diana_1985@yahoo.com
Madalina a zis
Buna,
Si eu am o fetita de 2 ani si 9 luni. Am luat 6 luni singulair (l-am intrerupt din iunie, urmand sa reluam din sept) si 3 luni am facut pufuri cu flixotide+zyrtec/aerius din sept 2015. Nu stim ce sa mai facem. Cu tot cu aceste tratamente, de 2-3 ori pe luna face bronsiolite serioase, a caror vindecare nu se produce in totalitate. Am dori sa aflam si noi numele si datele de contact ale dnei dr care v-a ajutat sa va tratati fetita. Adresa de email gmadalyna@yahoo.com Multumesc din suflet
Claudia a zis
Buna ziua,daca vreo una din mămici a primit numele medicului,va rog sa mi le transmiteti si mie.
mihaiclaudiacimpoesu2010@yahoo.com
Georgiana a zis
Buna! As putea primi si eu numele doctorului homeopat? Multumesc!
Laura a zis
Diana Dragomir
Laura a zis
Wow, au trecut 4 ani de cand am fost invitata de Claudia sa scriu acest articol. Intre timp s-au intamplat multe pe care simt nevoia sa le detaliez mai jos. La un an dupa ce am scris acest articol, astmul fetitei a revenit intr-o forma nu foarte severa dar ne-a dat batai de cap. A revenit in urma unui soc emotional cauzat de decesul fiintei iubite si a revenit la pachet cu multe probleme de ordin pshiologic. Ne-am intors la doamna doctor si am reinceput sa tratam homeopat. Ce a fost mai important e ca a tratat si acele probleme de ordin emotional pentru care pshiologul/pshiatru ii recomandase tratament medicamentos. A fost bine o perioada de 1 an dupa care iar un soc emotional (imbolnavirea/decesul bunicului) iar a revenit astmul. La acest moment fetita e sub tratament homeopat, din ce in ce mai bine. In Mai face 1 an de cand nu a mai avut viroze cu desaturatii de oxigen. Sanatate tuturor si homeopatia cu siguranta are o imensa contributie ! O viata implinita e cea in care privesti in urma si nu regreti alegerile facute, acele alegeri cu miza mare ! Nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost copilul meu, astazi, dependent de pilulele doamnei doctor pshiatru, dependent de cortizon and so.on !
Liliana T a zis
Buna seara , la ce medic ati mers ?
Liliana T a zis
Buna seara , la ce medic ati mers ? Imi puteti scrie va rog pe adresa de mail tuculiliana@gmail.com..nici eu nu mai gasesc niciun remediu la astm/rinita.multa sanatate
Statache a zis
Buna ziua cum se numeste medicul homeopat?? Multumeac