Există multe substanţe în corpul omenesc şi în general în toate organismele vii. Pe lângă substanţele organice, care reprezintă cea mai mare parte din totalul masei corporale, se mai află în corpul nostru macroelemente şi microelemente, deosebirea dintre ele fiind dată de concentraţiile în care se găsesc. Macroelementele sunt calciu, clor, potasiu, fosfor, magneziu, sodiu şi sulf, elemente chimice care intră în multe combinaţii cu moleculele organice şi care au un rol foarte important în funcţionarea întregului organism. Deşi se găsesc în concentraţii mult mai mici, microelementele au şi ele un rol esenţial în buna funcţionare şi în menţinerea sănătăţii corpului. Dacă despre unele dintre ele ştiinţa a aflat mai multe, despre altele abia acum se studiază şi se află rolul pe care-l joacă în delicatele mecanisme care guvernează viaţa.
Printre acestea sunt şi unele metale despre care noi credeam că sunt folosite doar la confecţionarea bijuteriilor, metalele nobile (aur, argint, platină). În cărţile mai vechi le găsim categorisite chiar în grupa elementelor care au rol biologic neglijabil sau nul. Dar în studii recente citim că cercetătorii descoperă mereu că aproape toate elementele chimice din sistemul periodic, deşi se găsesc în concentraţii de milionimi şi miliardimi de gram, au importanţă în reglarea unor procese subtile.
Căutând un tratament neconvenţional pentru chisturile ovariene am descoperit că aurul se foloseşte de multă vreme în diferite remedii pentru diverse boli. Pe lângă aur mai sunt microelementele iridiu şi rodiu care au rol în buna funcţionare a glandelor. Produsele din genul Ormus sunt acum o adevărată modă în domeniul tratamentelor cu aur coloidal şi aur monoatomic. Desigur că o să puteţi citi chiar la ei despre bolile în a căror tratament se recomandă microelementele amintite, precum şi alte microelemente. La fel veţi citi şi despre ofertele lor sau despre reduceri pe care le puteţi obţine la orice comandă plasată pe site dacă utilizaţi codul „REDUCERE”. Eu o să vă povestesc pe scurt despre ce înseamnă aur coloidal şi aur monoatomic ca să înţelegeţi mai bine cum funcţionează acestea.
În cazul în care amestecăm în apă o substanţă solubilă (care se dizolvă), obţinem o soluţie. Este de exemplu cazul unei linguriţe de sare pe care o dizolvăm într-o cană de apă: obţinem o soluţie, pentru că moleculele de sare sunt răspândite printre moleculele de apă. Dacă substanţa pe care o adăugăm în apă nu se dizolvă (o grăsime de exemplu) nu vom obţine o soluţie, oricât am amesteca. Vom obţine un sistem coloidal. Laptele este un exemplu de sistem coloidal, cu particule ultramicroscopice de grăsime răspândite în apă. Apa tulbure (cu mâl) este tot un sistem coloidal. La fel şi maioneza, smântâna, albuşul de ou şi lista ar putea continua în cărţi întregi. De fapt sistemele coloidale reprezintă baza lumii vii.
Aurul coloidal va fi deci o dispersie ultra-fină de microparticule (pulbere) de aur în apă. Dacă însă vom folosi în loc de pulbere atomi singulari de aur, vom avea aur monoatomic dispersat (aici se poate vorbi deja de o soluţie). Dar de unde luăm aşa ceva? Se poate desigur şi fabrica în laboratoare, dar parcă tot ar fi mai bun ceva care provine din natură, nu-i aşa? Vă las să descoperiţi…
Lasă un răspuns