parfum joop

Acum parfumurile se găsesc de cumpărat în foarte multe magazine obişnuite, dar mai ales în mediul online. Există atât de multe oferte pe piaţă încât oricine îşi poate găsi ceea ce îi place sau ce i se potriveşte. Astfel există parfumuri scumpe, originale, dar şi parfumuri replici, foarte apropiate de cele originale şi care sunt prezentate onest ca atare.

M-am documentat şi am aflat că tocmai interesul producătorilor de a păstra secretul unui parfum se poate întoarce împotriva lor. Pentru că reţetele sunt secrete, ele nu sunt protejate prin brevete şi atunci, orice analiză foarte detaliată făcută cu mijloace moderne poate „descifreze” reţeta cu destul de mare acurateţe. O altă companie poate apoi să producă o replică de foarte bună calitate, care să imite 99% originalul şi fără să încalce astfel nici o lege.parfum lancome

Dar fie că e vorba de parfumuri originale sau de replici de foarte bună calitate, fiecare îşi poate cumpăra acum parfumuri pe care altădată le aveau doar regii şi nobilii!

sursa foto:  www.pandera.ro