1. Ioana Balaban, este psiholog şi pedagog de profesie, lucrează ca educatoare la gradinita „O lume minunata” din Braşov, momentan este autodidactă în ceea ce priveşte metoda Montessori, citeşte şi aplică această metodă la clasă, şi scrie pe blogul personal.
Aici a scris:
Ce este metoda de învăţământ Montessori
8 sfaturi pentru a avea o relaţie mai bună cu copilul tău
2. Laura Olaru esteo mămică din Bucureşti, care a dorit să ne împărtăşească o parte din experienţa ei în tratarea astmului bronşic al fetiţei sale cu ajutorul homeopatiei.
Aici a scris:
3. Liana Nicolae este mămica unor copii de acum mari – au 15 şi 22 de ani – care a avut bucuria şi şansa să cunoască din vreme principiile unei pedagogii simple, dar totodată profunde şi eficiente – pedagogia Waldorf
Aici a scris:
De ce să alegi pentru copilul tău pedagogia Waldorf
4. Barbu Simona-Alexandra, este profesor pentru invatamantul prescolar si absolventa a masteratului ”Didactica limbii engleze”, profesează in prezent ca educatoare la o gradinita de stat din localitatea Dragasani. Inarmată cu multa rabdare si pricepere, incerca sa le îndrume „fluturasilor” ei primii pasi in viata, prin foarte multe activitati educative, pe care le puteti urmări pe site-ul personal: „gradinita fluturasilor talentati„
Aici a scris:
Stimularea creativitatii la copilul prescolar
5. Andrea Sandu, este un parinte cu pregatire economica (studii universitare) si nu pedagogică dar este un autodidact caruia ii place sa se instruiasca inn legatura cu tot ceea ce o pasioneaza (invata si ea pian odata cu copilul ei, de exemplu). Mai multe despre ea puteti afla de pe blogul personal.
aici a scris Homeschooling sau educatia de acasa – mic ghid
Un blog frumos,folositor doar ca lipseste favoritul meu buton
LIKE 🙂
Multumesc, Angela!
Nu lipseste deloc butonul Like! E al doilea din partea dreapta, sus, deasupra butonului „aboneaza-te la newsletter”.
Din cate am vazut eu worpress-ul modifica ceva zilele astea si e posibil ca tu sa nu il vezi.
Dar daca ai cont de Facebook intra pe pagina https://www.facebook.com/pages/Lecturi-de-mămică/479669098713173?ref=hl si poti da like de acolo
Scuze Claudia ca nu am specificat .Ma refeream la LIKE-ul de la wordpress 🙂 care apare la sfarsitul fiecarui articol si care trebuie setat din panoul de control….
Numai bine Claudia 🙂
Angela,multumesc pentru ca m-ai atentionat.
Acel buton pana mai ieri era activ dar cum iti spuneam, de cateva zile cei de la wordpress au modificat ceva in setari si eu nu am observat ca butonul nu mai e activ.Acum l-am activat iar, conform ultimelor modificari wordpress.
Multumesc inca odata 🙂
Cu placere 🙂
Nu-mi plac noile modificari de la wordpress adica doar unele desi ii apreciez ca mereu aduc imbunatatiri noi ….
SA FII FERICITA !!!!
Children’s tooth development begins while the baby is in the womb. Teething usually occurs between the ages of six and nine months. Children usually have their full set of 20 primary teeth (milk teeth, baby teeth or deciduous teeth) by the age of three years. At about the age of six years, the first permanent teeth erupt (push through the gum).